Vores priser er under gennemsnittet

Almindelige behandlinger koster det samme hos alle tandlæger

Reelt og gennemskueligt prisniveau

Vi ved godt, at prisen på et tandlægebesøg er et ømtåleligt punkt for mange patienter. Det kan ligefrem afholde patienter fra at komme til tandlæge. Eftersyn og forebyggende behandling er den billigste løsning på tandlægebesøg også på den lange bane. Derfor kan vi kun på det kraftigste anbefale, at der i økonomien indregnes de halvårlige eftersyn, så eventuelle forandringer i og omkring tænderne opdages i tide.

Priserne er ens hos alle tandlæger på de almindelige behandlinger, fordi de er bestemt af den offentlige sygesikring. Det vil sige, at bl.a. undersøgelser, tandrensinger og røntgenbilleder har samme pris hos alle tandlæger.

Vi er ikke en discountløsning, når det kommer til priser. Vi har ingen intentioner om hverken at være de billigste eller de dyreste på øvrige behandlinger. Til gengæld går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos os hænger pris og kvalitet sammen. Vi gør vores ypperste for at levere højeste kvalitet, og derfor foreslår vi, hvor der er mulighed for det, forskellige behandlingsmuligheder i forskellige prislejer, så alle kan få løst det behandlingskrævende, uden at der slækkes på kvaliteten.

Vi hjælper også gerne med at lægge en behandlingsplan, der gør det muligt over tid at nå frem til den ønskede løsning. Vores personale oplyser om tilskudsordninger og er behjælpelige med at søge disse, hvis der kan hentes økonomisk hjælp der.

På den korte bane kan det være fristende at blive lokket af det billigeste tilbud, men på den lange bane er det kvaliteten og behandlerens kendskab til patienten, der bedst betaler sig.

 

Du kan se en komplet liste over vores priser her.

Vil du gerne i kontakt med os?

Så ring 97 12 03 99 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Invalid Email
Invalid Number

Vi er det oplagte valg

Hos Tandlægerne Kold har vi nøje udvalgt vores ansatte, så alle lever op til vores
høje standarder for kvalitet og grundig og omsorgsfuld behandling.

Behandlere

Alle behandlere er erfarne og deltager løbende i efter- og videreuddannelse.

Tand ikon

Behandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandling – både almindelige og meget komplicerede.

Tand ikon

Erfaring

Vi udfører dagligt komplicerede tandbehandlinger og tandoperationer.

Tand ikon

Nyt udstyr

Klinikken er topmoderne, og har branchens nyeste udstyr til rådighed.

Smertefri

Smertefri behandling er nærmest mulig med ny teknologi.