Kosmetisk tandbehandling

Få et smukt tandsæt hos os

Vi hjælper dig til et flot smil

Flotte, lige, hvide tænder er et tegn på skønhed og sundhed for mange mennesker.

Ikke desto mindre er det langt fra de fleste, der rent faktisk har perfekte tænder. Det gælder også for de mennesker, der tilsyneladende er født med en perfekte perlerække af tænder. De fleste skuespillere og modeller har på et tidspunkt fået hjælp til at få så flotte, regelmæssige og hvide tænder.

Kosmetiske tandbehandlinger har ændret sig meget de sidste år, og med ny teknologi, og vores særlige ekspertise i operationer og kirurgi, er der god mulighed for, at du kan få et smukt tandsæt hos os. For nogle handler det om blegning eller en let justering af tænder, for andre kræver det en større tandregulering, og måske indsættelse af kroner eller implantater.

Vi har stor erfaring med at skabe flotte og funktionelle tandsæt, og sparrer gerne med dig i forhold til hvad kosmetisk tandpleje kan betyde for dit tandsæt. Vi forstår til fulde behovet for et flot og harmonisk tandsæt og vi har stor erfaring med at give folk lige det tandsæt, de drømmer om.

Blegning

Misfarvning af tænder opstår af forskellige årsager som fx. rygning. Dette giver aflejringer af farvestoffer i tændernes overflade, og gør dem langsomt mørkere. Ved blegning kan tænderne gøres synligt lysere.
Vi kan også blege tænder, der er blevet mørkere som følge af eksempelvis en rodbehandling.

Se vores priser og bestil tid her.

Tandregulering

Mindre tandreguleringer foretages af tandlæge Louise Mejlhede Kold, som har en supplerende kursusuddannelse i tandregulering. Større tandreguleringer bliver foretaget ved specialtandlæge i ortodonti, Ane Juul.

Kosmetisk tandbehandling

Kosmetisk tandbehandling

Rekonstruktion

Hvis du mangler en eller flere tænder, hvis du har store fyldninger eller hvis dine tænder er nedbrudte, er det muligt at påsætte kroner eller indsætte implantater. Ovenfor kan du se eksempler på rekonstruerede tandsæt, blegninger og lignende.

I dag har vi mange muligheder for at ordne dine tænder. Hvis du vil vide, hvad vi kan gøre specifikt for dig, kan du kontakte os, og så kan vi kigge på dine tænder og fortælle dig, hvad det ville kræve at give dig et perfekt smil.

Vil du gerne i kontakt med os?

Så ring 97 12 03 99 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Invalid Email
Invalid Number

Vi er det oplagte valg

Hos Tandlægerne Kold har vi nøje udvalgt vores ansatte, så alle lever op til vores
høje standarder for kvalitet og grundig og omsorgsfuld behandling.

Behandlere

Alle behandlere er erfarne og deltager løbende i efter- og videreuddannelse.

Tand ikon

Behandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandling – både almindelige og meget komplicerede.

Tand ikon

Erfaring

Vi udfører dagligt komplicerede tandbehandlinger og tandoperationer.

Tand ikon

Nyt udstyr

Klinikken er topmoderne, og har branchens nyeste udstyr til rådighed.

Smertefri

Smertefri behandling er nærmest mulig med ny teknologi.