Herning Implantat Center

Erfarne og fagligt opdaterede tandlæger, tandplejere og særligt uddannede klinikassistenter

Mere end 30 års erfaring

Vores implantatteam består af erfarne og fagligt opdaterede tandlæger, tandplejere og særligt uddannede klinikassistenter.

Sammen med vores laboratorietekniker planlægger og udfører vi den mest velegnede implantatbehandling.

Inden påbegyndelse af behandlingen har vi mulighed for, med kliniske billeder fra tidligere behandlinger, at vise før og efter billeder af tilsvarende behandlinger. På samme tidspunkt vil vi også orientere om behandlingsforløb, behandlingens tidsplan og priser.

Hos Tandlægerne Kold har vi mere end 30 års erfaring med implantater. Som Implantat Center udfører vi ikke bare implantatbehandling på egne patienter, men også på patienter fra mere end 100 tandlæger i hele Danmark. De henviser netop til os, grundet vores store erfaring og ekspertise med bl.a. implantatoperationer. Vores erfaring og ekspertise med kirurgiske og vanskelige operationer er hentet via stor kursusdeltagelse, og dertil kommer rutinen, som vi takket være en stor patientmasse og daglige operationer, har opnået.

Vi deltager i nøje udvalgte kurser i både ind- og udland så vi hele tiden sikrer os, at vi har kendskab til de nyeste og bedste behandlingsmetoder og materialer. Videndeling internt på klinikken vægtes højt, og prioriteres på både behandler - og personalemøder.

Klinikken er også fungerende kursuscenter for et af de førende implantatsystemer. Tandlæger fra flere lande modtager hvert år undervisning i implantatbehandlinger på klinikken i Herning.

Hvis du mangler eller har udsigt til at miste en eller flere tænder, kan du kontakte klinikken og høre mere om implantater, og hvorvidt det vil være en god løsning for dig.

Se vores priser og bestil tid her.

Sådan isættes et implantat

Et implantat udføres ved, at der i kæben indopereres en kunstig tandrod i titanium. Denne skal bruge et par måneder til at hele og blive integreret i kæben. Du har i hele helingsperioden en midlertidig krone, hvor tanden mangler, og denne både syner og fungerer som en helt normal tand. Når tandroden er helet succesfuldt, påsættes en permanent krone, som nu ligner en rigtig tand, fungerer som en rigtig tand, og som skal børstes ligesom de andre tænder. Resultatet er flot, holdbart og funktionelt. Der er meget lille risiko for at implantatet fejler, og de fleste kan have deres nye tand resten af livet.

Vil du gerne i kontakt med os?

Så ring 97 12 03 99 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Invalid Email
Invalid Number

Vi er det oplagte valg

Hos Tandlægerne Kold har vi nøje udvalgt vores ansatte, så alle lever op til vores
høje standarder for kvalitet og grundig og omsorgsfuld behandling.

Behandlere

Alle behandlere er erfarne og deltager løbende i efter- og videreuddannelse.

Tand ikon

Behandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandling – både almindelige og meget komplicerede.

Tand ikon

Erfaring

Vi udfører dagligt komplicerede tandbehandlinger og tandoperationer.

Tand ikon

Nyt udstyr

Klinikken er topmoderne, og har branchens nyeste udstyr til rådighed.

Smertefri

Smertefri behandling er nærmest mulig med ny teknologi.