Kirurgi

Tandlæger med stor ekspertise

Operativ fjernelse af visdomstænder

Hvis du har normale visdomstænder, behøver du ikke nødvendigvis at få foretaget en operation.

Hvis du til gengæld har visdomstænder, som ligger ned, er meget store eller som måske aldrig er kommet helt op, så er det i nogle tilfælde nødvendigt at få opereret dem ud. Behandlingen består ofte i at skære tanden over i mindre dele, så vi let kan fjerne den. Behandlingen er ofte mindre voldsom for patienten end ved en normal udtrækning.

Vi har stor erfaring med operativ fjernelse af visdomstænder og får mange henvisninger fra mere end 100 tandlæger i forhold til at udføre denne type behandling. Vi er en af de klinikker, der har allermest erfaring i at fjerne visdomstænder

Kontakt os hvis du vil have din visdomstand fjernet af tandlæger med stor ekspertise. Se vores priser og bestil tid her.

Fik i sidste uge fjernet en visdomstand... Bor et stykke fra klinikken, men vil til ENHVER tid vende tilbage... et enestående og fantastisk forløb med smilende, sødt og kompetent personale - hele vejen fra sekretær til behandler.

M. Toftdahl

Fantastisk tandlæge! Tak for hjælpen ang. fjernelse af visdomstand! I er så professionelle!

Kasper G. Sørensen

Jeg har den største tandlægeskræk. Men sikke en fantastisk professionel behandling jeg har fået her. Dejligt positive ansatte, der tager sig tid til en kylling som mig. Kan varmt anbefales.

Tine Jønsson

Jeg har tandlægeskræk. Jeg har aldrig følt mig så godt tilpas hos nogle tandlæger som hos jer. I yder den bedste service og er nemme at snakke med. Jeg føler mig tryg i jeres hænder. Tak for alt I har gjort.

M. Diederichsen

Jeg har siden jeg var barn haft den vildeste tandlægeskræk. Men det er første gang jeg føler det er ok at komme til tandlæge. Alle er så søde og forstående og selv om det er en hård omgang jeg pt er igennem hos dem, så er jeg meget glad for det er der, jeg har valgt at være.

Anja B. Rasmussen

Rodspidsoperation

Den del af tanden, som sidder inde i kæben, er tandens rod. Kommer der betændelse ved rodens spids, kan det være vanskeligt for en tandlæge at behandle dette. Derfor modtager vi ligeledes henvisninger til at tage os af denne type operationer.

I operationen fjernes betændelse og dødt væv, der sidder inde i de små kanaler i rødderne. Har man betændelse ved rødderne, er det yderst vigtigt at få udført denne behandling, da det ellers kan have konsekvenser for kæbebenet.

Vævsprøver

På klinikken tager vi vævsprøver eksempelvis i forbindelse med slimhindeforandringer og fjernelse af større cyster. Prøverne vurderes ved mikroskopi, og vi kontakter dig efterfølgende med svar på resultatet.

Tandkødsoperation

Ved parodontose udføres til tider kirurgiske indgreb for at genoprette tandkødet eller kæben. Ofte kan behandlingen udføres med laser, men skulle der være behov for det, har vi også erfaring med at udføre denne type operationer på anden måde. Behovet opstår ofte, hvis der ikke er blevet gjort nok, mens sygdommen har udviklet sig. Søg derfor hjælp hos tandlægen tidligt, hvis du har mistanke om, at du har begyndende tegn på parodontose.
Vi ved godt, at det kan virke skræmmende at skulle have udført en operation under lokalbedøvelse. Derfor sørger vi altid for at bedøve dig tilstrækkeligt, så du ikke oplever ubehag.

Vil du gerne i kontakt med os?

Så ring 97 12 03 99 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Invalid Email
Invalid Number

Vi er det oplagte valg

Hos Tandlægerne Kold har vi nøje udvalgt vores ansatte, så alle lever op til vores
høje standarder for kvalitet og grundig og omsorgsfuld behandling.

Behandlere

Alle behandlere er erfarne og deltager løbende i efter- og videreuddannelse.

Tand ikon

Behandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandling – både almindelige og meget komplicerede.

Tand ikon

Erfaring

Vi udfører dagligt komplicerede tandbehandlinger og tandoperationer.

Tand ikon

Nyt udstyr

Klinikken er topmoderne, og har branchens nyeste udstyr til rådighed.

Smertefri

Smertefri behandling er nærmest mulig med ny teknologi.