Narkose

Vi tilbyder behandlinger under fuld narkose

Lang og god erfaring med narkosebehandlinger

Hos Tandlægerne Kold tilbyder vi behandlinger under fuld narkose, hvis du skal have lavet en større tandbehandling.

Vi mener ikke, det skal være forbundet med smerte eller frygt at gå til tandlæge. Dette har vi altid fokus på i vores arbejde både ved små, simple behandlinger og ved store, komplicerede indgreb.

Hos Tandlægerne Kold har vi lang og god erfaring med narkosebehandlinger og har fast tilknyttet narkoselæge og narkosesygeplejerske.

Hvornår kan du få narkose?

Vi giver narkose under behandlinger, hvor der er behov. Dette kan være til både børn og voksne, som skal have foretaget en større rekonstruktion i tandsættet. Vi kan også tilbyde narkose til patienter, som lider af tandskræk, og som vil være meget anspændte og utilpasse ved behandlingen. Hvis man har et fysisk eller psykisk handicap, der kan gøre tandbehandlingen vanskelig, kan vi også tilbyde narkose under behandlingen.

Hvordan foregår narkose?

Hvis du skal have udført en tandbehandling under narkose, vil en overlæge i anæstesi (narkoselæge) stå for at lægge dig i narkose, så det sker under helt trygge og professionelle forhold. Her vil en narkosesygeplejerske også være til stede og assistere.

Hos Tandlægerne Kold har vi den samme teknologi og det samme narkoseudstyr som på hospitalerne, og du vil konstant være under overvågning under narkosen på samme måde som på et hospital.

Herefter vil en erfaren og professionel tandlæge udføre behandlingen så grundigt og skånsomt som muligt. Så snart behandlingen er slut, vil du blive taget ud af narkosen, så du kun er i narkose i et så kort tidsrum som muligt. Herefter vil du langsomt få lov at vågne op og komme til dig selv igen efter behandlingen.

Kontakt os

Hvis du skal have lavet en større tandbehandling, eller du lider af tandlægeskræk og frygter en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores behandlinger med narkose. Vi fortæller gerne mere om, hvordan det foregår, så du kan føle dig helt tryg. Vi kan også dele vores erfaringer med narkosebehandlinger af børn eller handicappede.

Du er velkommen til at ringe til os for en snak eller for spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 9712 0399 eller sende os en email på post@tandherning.dk. Vi holder åbent alle hverdage klokken 8-17.

Vil du gerne i kontakt med os?

Så ring 97 12 03 99 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Invalid Email
Invalid Number

Vi er det oplagte valg

Hos Tandlægerne Kold har vi nøje udvalgt vores ansatte, så alle lever op til vores
høje standarder for kvalitet og grundig og omsorgsfuld behandling.

Behandlere

Alle behandlere er erfarne og deltager løbende i efter- og videreuddannelse.

Tand ikon

Behandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandling – både almindelige og meget komplicerede.

Tand ikon

Erfaring

Vi udfører dagligt komplicerede tandbehandlinger og tandoperationer.

Tand ikon

Nyt udstyr

Klinikken er topmoderne, og har branchens nyeste udstyr til rådighed.

Smertefri

Smertefri behandling er nærmest mulig med ny teknologi.