Tænder på 1 dag

fra tandløs til et flot fastsiddende tandsæt på samme dag

Nye tænder på 1 dag

Når først beslutningen om at skulle have indsat implantater er taget, ønsker de fleste patienter, at det sker hurtigst muligt og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Behandlingen kan faktisk klares på en dag.

Moderne teknologi

Moderne teknologi gør det muligt at fremstille en fastsiddende bro samme dag som tandimplantaterne isættes. Broen fremstilles af plastic, og er en midlertidig løsning der gør, at dine implantater bliver holdt på plads. Således sikrer den hurtige fremstilling af broen et kortere forløb, og sørger for, at du hurtigst muligt har et fuldendt tandsæt igen. Man kommer altså tandløs om morgenen og går hjem sidst på eftermiddagen med fastsiddende tænder.

Dette er både en fordel for dig, din tid og din økonomi. Du undgår en lang tandløs periode, da implantateterne og tænderne bliver isat med det samme.

 

Kan jeg få 1-dags behandling og hvordan ser forløbet ud?

1-dags behandlinger er muligt i særlige tilfælde, for eksempel for dig, der i forvejen har en helprotese eller en delprotese. Forløbet begynder med en konsultation, hvor der tages scanningsbilleder til udarbejdelse af behandlingsplan og pris. Derefter foregår selve implantatbehandlingen, hvor den midlertidige bro fremstilles, sættes fast og er klar til den efterfølgende helingsperiode. Afslutningsvis erstattes den midlertidige bro af en permanent bro, og dit tandsæt er således helt og pænt igen.

Konsultér os på klinikken telefonisk, ved møde eller pr. mail omkring dine behov og muligheder, og lad os sammen finde den bedste løsning, så du igen får lyst til at smile til verden.

Vil du gerne i kontakt med os?

Så ring 97 12 03 99 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Invalid Email
Invalid Number

Vi er det oplagte valg

Hos Tandlægerne Kold har vi nøje udvalgt vores ansatte, så alle lever op til vores
høje standarder for kvalitet og grundig og omsorgsfuld behandling.

Behandlere

Alle behandlere er erfarne og deltager løbende i efter- og videreuddannelse.

Tand ikon

Behandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandling – både almindelige og meget komplicerede.

Tand ikon

Erfaring

Vi udfører dagligt komplicerede tandbehandlinger og tandoperationer.

Tand ikon

Nyt udstyr

Klinikken er topmoderne, og har branchens nyeste udstyr til rådighed.

Smertefri

Smertefri behandling er nærmest mulig med ny teknologi.