Hvorfor er et implantat nødvendigt?

Vi har de rette specialister til at udføre succesfulde implantatbehandlinger

Nye tænder med tandimplantater

Implantater kan løse en del problemer for dig, der mangler en eller flere tænder.

Knoglerne tilpasser sig kroppen og er påvirkede af, hvad der foregår i den. Derfor vil kæbebenet trække sig sammen, hvis der mangler en tand. Et implantat kan derfor både give dig dit smil tilbage, og forhindre ændringer i din kæbestruktur.

Fordele ved et implantat

Et implantat er som at få en ny tand, som kan holde i rigtig mange år.

Fordelene ved at få et implantat forstår man måske først, når man har prøvet at mangle en eller flere tænder. Det helt åbentlyse er, at implantatet udfylder tomrummet i tandrækken. Da det er fastsiddende betyder det, at det føles og ser ud som en naturlig tand. Derfor vil bid- og tyggefunktionen være som den naturlige tand har været. At implantatet tilmed ligner en naturlig tand betyder, at ingen vil bemærke den. Det er især det sidste, vores implantatpatienter ofte nævner, når vi spørger til, om de er tilfredse med implantatet. Mange af patienterne oplever større livskvalitet efter implantatbehandlingen. De behøver ikke længere at skjule tandsættet, når de er sammen med andre. De kan tale, smile og selvfølgelig spise sammen med andre, uden at skulle bekymre sig og føle sig generet af, hvordan tænderne ser ud og føles, og om de bliver siddende.

Bestil tid til en forundersøgelse så vi kan give dig svar på dine spørgsmål

Et implantat er en kompleks operation, også selv om det for patienten er et lille indgreb. Hos Tandlægerne Kold - Herning Implantat Center - udfører vi flere gange dagligt implantatoperationer, så vi har en enorm erfaring med og ekspertise i behandlingen. Netop derfor - og fordi vi har meget høje kvalitetskrav og udelukkende bruger markedets bedste implantatmaterialer - er der mere end 100 tandlæger i Danmark, der henviser til os. Dertil kommer at klinikken er international kursusholder for tandlæger, der ønsker at dygtiggøre sig inden for kirurgi og implantatbehandlinger. For os er det et kvalitetsstempel, som vi hver dag gør vores ypperste for at leve op til. Du kan derfor trygt vælge at få lavet implantatbehandling hos os.

Det der afgør om implantatet fungerer godt også på lang sigt er, at det bliver placeret helt perfekt i knoglen. Derfor anvender vi som en af de eneste klinikker "nøglehuls-kirurgi (kikkert-operation), hvor vi ved hjælp af GPS-kirurgi foretager indgrebet. GPS-kirurgi betyder, at indgrebet bliver mindre for dig samtidigt med, at præcisionen bliver større.

Vi er den klinik i Danmark, der har udført flest GPS-operationer med tandimplantater.

 

Vil du gerne i kontakt med os?

Så ring 97 12 03 99 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Invalid Email
Invalid Number

Vi er det oplagte valg

Hos Tandlægerne Kold har vi nøje udvalgt vores ansatte, så alle lever op til vores
høje standarder for kvalitet og grundig og omsorgsfuld behandling.

Behandlere

Alle behandlere er erfarne og deltager løbende i efter- og videreuddannelse.

Tand ikon

Behandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandling – både almindelige og meget komplicerede.

Tand ikon

Erfaring

Vi udfører dagligt komplicerede tandbehandlinger og tandoperationer.

Tand ikon

Nyt udstyr

Klinikken er topmoderne, og har branchens nyeste udstyr til rådighed.

Smertefri

Smertefri behandling er nærmest mulig med ny teknologi.