Kroner og broer

Flere muligheder for at genopbygge tandens funktion og udseende

Nærmest usynlig løsning på manglende tænder

Kroner og broer kan bruges til at erstatte en eller flere manglende tænder.

Hvis en tand er meget skadet, eller hvis den er flækket som følge af en rodbehandling, findes der i dag flere muligheder for at genopbygge tandens funktion og udseende. En krone er en kunstig tand i porcelæn eller metalkeramik, der sættes ned over eller udenpå den eksisterende tand. Dette forstærker tanden og giver et udseende, som ligner resten af dine tænder. Vi vælger typisk denne behandling hos patienter, hvis tand er så nedbrudt, at det ikke vil være forsvarligt at lave en plastfyldning.

Vi fremstiller selv kroner i huset på vores eget laboratorium. Det er en fordel for dig som patient, fordi det giver os et tæt parløb mellem tandlægen, der arbejder i munden og teknikeren, der arbejder med kronen.

Kroner har flere fordele

En krone er fordelagtig, idet den forstærker og beskytter den naturlige tand. Det, man som patient skal være opmærksom på, er, at den naturlige tand skal slibes ned for at gøre plads til kronen. Af den grund udfører vi kun kronebehandlinger på tænder, der er svækkede, og således ikke af æstetiske årsager.

Fordelen ved en behandling med krone er, at vi kan lave en tand, der har samme farve som resten af dine tænder. Her er det ofte ikke muligt at blege en angrebet tand, så den får samme farve som resten af dine tænder.

Broer

Vi foretager behandling med broer, hvis du mangler en eller flere tænder. Når vi hjælper en patient med at få lavet en bro, bliver den fastgjort til nabotænderne, således at den sidder godt fast. Vi starter behandlingen med at lave en krone til nabotænderne. Derfor sliber vi også de to tilstødende tænder, når vi laver behandlinger med bro. Da vi altid forsøger at beholde de naturlige tænder, starter vi med undersøge, om et implantat er en bedre løsning, da den ikke involverer andre tænder.

En bro er en god løsning, hvis det viser sig, at de tilstødende tænder er beskadigede, og derfor vil styrkes af at få påsat en krone, eller hvis et implantat ikke er egnet, eller ikke er en mulighed for den enkelte patient.

Se vores priser og bestil tid her.

KronebehandlingKindtand erstattet af bro

Tandbehandling

Tandbehandlinger

Erfaring giver bedre behandlinger

Hos Tandlægerne Kold har vi stor erfaring med at lave kroner, broer og andre behandlinger, som erstatter en eller flere manglende tænder. At vi dagligt udfører disse behandlinger holder os skarpe på håndværket. Dertil kommer, at vi er drevet af nysgerrighed og lyst til hele tiden at kunne tilbyde vores patienter den bedste og mest skånsomme behandling, hvilket gør at vi må være opsøgende på ny viden via kurser og faglitteratur.

Resultatet bliver naturligvis målbart som bedre behandlinger for vores patienter.

Vil du gerne i kontakt med os?

Så ring 97 12 03 99 eller udfyld nedenstående kontaktformular

Invalid Email
Invalid Number

Vi er det oplagte valg

Hos Tandlægerne Kold har vi nøje udvalgt vores ansatte, så alle lever op til vores
høje standarder for kvalitet og grundig og omsorgsfuld behandling.

Behandlere

Alle behandlere er erfarne og deltager løbende i efter- og videreuddannelse.

Tand ikon

Behandlinger

Vi udfører alle former for tandbehandling – både almindelige og meget komplicerede.

Tand ikon

Erfaring

Vi udfører dagligt komplicerede tandbehandlinger og tandoperationer.

Tand ikon

Nyt udstyr

Klinikken er topmoderne, og har branchens nyeste udstyr til rådighed.

Smertefri

Smertefri behandling er nærmest mulig med ny teknologi.