Tænder på 1 dag

Står du overfor at skulle have indsat implantater, er det ofte et ønske for mange patienter, at det sker hurtigst muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. For nogle implantatbehandlinger tager behandlingstiden op til et halvt år, fordi der i forløbet indgår konstruktion af lokal knogleopbygning, hvilket tager både tid at udføre og tid at hele.

Nye tænder på 1 dag

Moderne teknologi har imidlertid gjort det muligt at få indsat implantaterne ved én og samme behandling, hvilket både er en fordel for dig, din tid og din økonomi. Dette gør, at du undgår en lang tandløs periode, da implantatet bliver isat med det samme.

Årsagen til den tidsmæssige effektive behandlingsform findes i, at det er blevet muligt at fremstille en fastsiddende bro samme dag som tandimplantaterne isættes. Broen fremstilles af plastic og er en midlertidig løsning, der gør, at dine implantater bliver holdt på plads. Således sikrer den hurtige fremstilling af broen et kortere forløb, og sørger for, at du hurtigst muligt har et fuldendt tandsæt igen. Man kommer altså tandløs om morgenen og går hjem sidst på eftermiddagen med fastsiddende tænder.

Kan jeg få 1-dags behandlinger og hvordan ser forløbet ud?

1-dags behandlinger er muligt i særlige tilfælde, for eksempel for dig, der i forvejen har en helprotese eller en delprotese. Forløbet begynder med en konsultation, hvor der tages scanningsbilleder til udarbejdelse af behandlingsplan og pris. Derefter foregår selve implantatbehandlingen, hvor den midlertidige bro fremstilles, sættes fast og er klar til den efterfølgende helingsperiode. Afslutningsvis erstattes den midlertidige bro af en permanent bro, og dit tandsæt er således helt og pænt igen.

Konsultér os på klinikken telefonisk, ved møde eller pr. mail omkring dine behov og muligheder, og lad os sammen finde den bedste løsning, så du igen får lyst til at smile til verden.

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os