Herning Implantat Center

Vores implantatteam består af erfarne og fagligt opdaterede tandlæger og særligt uddannede klinikassistenter. Sammen med vores laboratorietekniker planlægger og udarbejder vi en velegnet behandling. Inden påbegyndelse af behandlinger vil vi være i stand til, med kliniske billeder fra tidligere behandlinger, at vise før og efter billeder af tilsvarende behandlinger. På samme tidspunkt vil vi også orientere om behandlingsforløb, behandlingens tidsplan og priser.

Mere end 30 års erfaring

Hos Tandlægerne Kold har vi mere end 30 års erfaring med implantater. Som Implantat Center udfører vi ikke bare implantatbehandling på egne patienter, men er også henvisningsklinik for mere end 100 tandlæger fra hele Danmark. Vi udfører behandlinger og operationer – herunder implantatoperationer – som de henvisende klinikker ikke selv ønsker at udføre. Over årene har vi derfor grundet de mange kirurgiske og vanskelige operationer fået opbygget en kæmpe knowhow og stor ekspertise i behandlingen af disse.
På klinikken prioriterer vi vidensdeling højt, ligesom vi deltager i undervisning og kurser i både ind- og udland, så vi hele tiden sikrer os, at vi har kendskab til de nyeste og bedste metoder og materialer.

Klinikken er også fungerende kursuscenter. Tandlæger fra flere lande modtager hvert år undervisning i implantatbehandlinger på klinikken.

Sådan isættes et implantat

Et implantat udføres ved, at der i kæben indopereres en falsk tandrod i metal. Denne skal bruge et par måneder til at hele og blive integreret i kæben. Imens dette sker påsættes en midlertidig krone, så du kan bruge tanden normalt. Her er den helt store fordel, at du næsten med det samme får en tand, der ligner en normal tand og virker på samme måde. Når tandroden er helet succesfuldt, påsættes en permanent krone, som nu ligner en rigtig tand, fungerer som én rigtig tand, og som skal børstes ligesom de andre tænder. Resultatet er flot, holdbart og funktionelt. Der er meget lille risiko for at implantatet skulle fejle, og de fleste kan have deres nye krone resten af livet.

Kontakt os og hør mere

Hvis du mangler en eller flere tænder, kan du kontakte klinikken og høre mere om implantater, og hvorvidt det vil være en god løsning for dig og dine tænder.

Priser Kontakt

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os