Hvorfor vælge os?

Kun erfarne behandlere

At blive patient hos os betyder, at du ved hvert tandlægebesøg vil blive mødt af et empatisk og fagligt kompetent og professionelt personale.
Det skal være trygt at gå til tandlæge, og det er et mål for os, at alle patienter, uanset hvad de kommer med, kan føle sig i trygge hænder. Det er vigtigt, at der er tillid imellem patient og behandler.
Alle behandlere er erfarne og deltager løbende i kurser og efteruddannelse, så de hele tiden er i stand til at give dig den bedst mulige behandling.

Hos os kan du altid få en tid samme dag, hvis du har akut brug for hjælp.

Alle behandlinger

Vi dækker alle former for tandbehandling – både på børn og voksne. Klinikken er handikapvenlig med elevator og god plads til kørestolsbrugere. Der er gode p-forhold med gratis parkering uden for klinikken og i Dalgashus.

Erfaring

Vi er henvisningsklink for andre tandlæger og udfører derfor dagligt komplicerede behandlinger.
Klinikken foretager mange behandlinger inden for kosmetisk behandling, implantater og kirurgi – herunder fjernelse af visdomstænder og rodspidsoperationer.

Nyeste udstyr

Klinikken er digitaliseret med elektroniske journaler, hvor digital røntgen og intraoralt kamera med kliniske billeder er integreret. Det digitale røntgenudstyr nedsætter røntgendosis og giver en sikrere diagnose, og på skærmen kan vi vise dig, hvad der foregår.

Vi har som en af de få klinikker i Danmark egen 3d CBCT-scanner, der sikrer optimal diagnostik.

Når vi skal behandle parodontose (tandkødsbetændelse og løse tænder) benytter vi de nyeste behandlingsmuligheder ved brug af laser. Læs mere om laserbehandling.

Når man skal have lavet porcelænskroner scanner vi tænderne i stedet for at tage aftryk. Dette er hurtigt og behageligt. Scannet giver et mere præcist resultat. Klinikken er udviklingsklinik inden for denne type behandling. Læs mere om kroner og broer.

… og det gør ikke ondt

Ny teknologi gør også tandlægebesøget mere behageligt. Vi råder over smertefrit bedøvelsesudstyr. Vi tilbyder narkose, hvis man ønsker behandling, mens man sover.

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os