Usynlig tandregulering i Herning

Har du skæve tænder og ønsker du at få dem rettet med usynlig tandregulering i Herning? Tandlægerne Kold udfører tandregulering, så du undgår den synlige metalbøjle, bedre kendt som togskinner. Vi har fokus på din oplevelse hele vejen gennem behandlingsforløbet, så du får det smil, du altid har drømt om.

Tandlægerne Kold kan give dig lige tænder

Går du og drømmer om at få lige tænder hurtigt? Vi kan rette skæve tænder hurtigt, sikkert og yderst effektivt. Vi udfører tandregulering i vores klinik i Herning med en aftagelig bøjle, der er så godt som usynlig. Behandlingsformen er langt mere effektiv end behandling med togskinner, som oftest tager lang tid og ikke særlig attraktivt.

Hvordan foregår usynlig tandregulering?

Vi fremstiller en bøjle specielt til dig, så den passer perfekt i din mund og til din nuværende tandstilling. Den smarte bøjle skubber langsomt og kontrolleret dine tænder på plads i den ønskede position. Bøjlen er fremstillet og justeret efter dit tandsæt, så den passer til dig, og den er let tage ud, når du for eksempel skal spise.

Hvis du vælger togskinner, er du bundet til bøjlen 24/7. Togskinner føles oftest ubehageligt og er forbundet med ømhed, så hvis du er interesseret i at vide mere om diskret tandregulering i Herning, er du velkommen til at kontakte os.

Fordele ved usynlig tandregulering i Herning

Det kan være yderst generende at skulle have togskinner. Togskinner har lang behandlingstid og bøjlesystemet er meget synlig. Derfor udfører Tandlægerne Kold diskret tandregulering, som giver mere selvtillid og har en kort behandlingstid, typisk 6-16 uger, afhængigt af dit tandsæt.

Med den usynlige bøjle kan vi gøre dit tandsæt lige, harmonisk og velfungerende, så du kan smile uden bekymringer. Med en tandregulering hos Tandlægerne Kold, er du sikret et flot og velfungerende tandsæt.

Udover den æstetiske effekt er det vigtigt, at dit tandsæt og bidefunktion fungerer. Når Tandlægerne Kold udfører tandregulering har vi fokus på at udføre et ordentligt stykke arbejde samtidig med, at det opfylder dine æstetiske krav

Ønsker du at vide mere om tandregulering i Herning?

Vores tandlæger er yderst professionelle og holder sig løbende opdateret med den nyeste viden inden for tandregulering. Ønsker du at vide mere om diskret tandregulering, kan du kontakte os via vores kontaktformular her på siden eller på telefonnummer: 97 12 03 99. Vi står til rådighed, hvad enten der er tale om mindre eller større tandregulering. Vores tandlægeklinik kan du finde på Bryggergade 10, som er en sidegade til Bredgade i Herning.

 

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os