Tandtekniker i Herning

Søger du en professionel tandtekniker i Herning? Hos Tandlægerne Kold er vi et team af professionelle tandlæger, der dagligt udfører tandbehandlinger. Vi er lokaliseret i Herning, og tandlægeklinikken er nem at komme til, hvad enten du er med bus, bil eller på cykel.

Vi er en henvisningsklinik, der udfører almindelige og mere komplicerede tandlægebehandlinger – og vi er særligt specialiseret inden for proteser og implantater. Hos Tandlægerne Kold kan du få foretaget den nødvendige behandling og gå herfra uden smerter og med et smukt tandsæt.

Skal du have implantater eller proteser?

Har du fået en henvisning til at få udført tandteknik i Herning, kan Tandlægerne Kold hjælpe dig med tandbehandling. Vi udfører kosmetiske behandlinger, tandkirurgi, implantatbehandlinger og arbejder selvfølgelig med narkose.

Det kan virke uoverskueligt og smertefuldt at få foretaget et indgreb, hvor din tand skal erstattes med et implantat, men vi har mange års erfaring og er specialiseret i netop dette – så du vil føle dig tryg både før, under og efter behandlingen. Tandlægerne Kold er førende inden for tandteknik i Herning og er derfor yderst professionelle, når det kommer til smertefri behandling. Vi udfører behandlingen med den rette mængde bedøvelse, så du ikke vil opleve smerter i forbindelse med tandteknik udført i vores tandlægeklinik i Herning.

Hvad er et implantat?

Et implantat er en kunstig tandrod, som er lavet i metal. Implantatet placeres i tandkødet og erstatter tanden, som kan være blevet trukket ud, slået ud, eller af en anden grund mangler. Implantatet kan mærkes, når det skal til at hele, men det er en overkommelig smerte, og du får selvfølgelig smertestillende på recept efter endt behandling hos os, så helingsprocessen bliver så smertefri som muligt.

Professionel og moderne tandteknik i Herning

Ofte er et besøg hos tandlægen forbundet med smerte og angst, men vi benytter den nyeste teknologi, som gør tandlægebesøget mere behageligt, fordi vi blandt andet kan scanne dine tænder i stedet for at tage aftryk. Vi har udstyr til smertefri bedøvelse, som bliver lagt af vores dygtige personale.

Du får også lov til at følge med på skærmen hele vejen gennem behandlingen, så du ved, hvad der foregår, hvilken kan være en stor fordel, hvis du lider af tandlægeskræk.

Hvor finder du os?

Vores tandlægeklinik er centralt placeret i Herning på Bryggergade 10, tæt på Bredgade – og vi kan stolt fortælle, at vi er Hernings største tandlægeklinik, der er specialiseret i proteser og implantater.

Tandlægerne Kold udfører dagligt komplicerede tandbehandlinger og er det foretrukne valg, hvis du skal have foretaget professionel tandbehandling. Vil vide mere om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden eller på telefon: 97 12 03 99.

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os