Rengøring af bideskinne

Det er vigtigt, at man holder sin bideskinne helt ren for at undgå bakterielle angreb. Man bør derfor børste sin bideskinne grundigt hver gang den tages ud af munden og igen inden, at den sættes ind. Man må ikke rengøre bideskinnen med tandpasta eller andre lignende midler, da dette kan giver permanente skader på selve skinnen. I stedet bør man skylle den grundigt i vand, for herefter at børste den ren med en ren neglerenser eller tandbørste.

Bideskinner kan hverken tåle kogende vand eller skrappe rengøringsmidler, og dette bør derfor undgås. Ydermere bør man altid opbevare sin bideskinne i æsken, der er blevet udleveret sammen med skinnen, når skinnen ikke er i munden.

Hvornår er en bideskinne nødvendigt?

Mange mennesker udsætter deres tænder for en unødvendig belastning som konsekvens af forkert bidfunktion eller tandskæren. Hvis dette er tilfældet kan man med fordel anskaffe sig en bideskinne for at undgå at beskadige sine tænder permanent.

Ydermere kan en refleksfrigørende bideskinne også afhjælpe hovedpine og nakkesmerter. Måske er du ikke allerede klar over det, men ens bidfunktion har stor indflydelse på forskellige ansigts- og nakkemuskulaturer, og derfor kan en bideskinne være den rette løsning for dig, der lider af hovedpine.

Hvordan ved jeg, om jeg skærer tænder eller har en forkert bidfunktion?

Foruden hovedpine kan symptomer være en følelse af ømme og trætte kæber og kæbespændinger. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skærer tænder, eller har en forkert bidfunktion, kan du med fordel besøge vores tandlægeklinik i Herning. Vi kan hurtigt vurdere dit tandsæt og se, om der ser ud til at være en forkert bidfunktion eller slid forårsaget af tandskæren. Hvis dette er tilfældet, har vi flere gode behandlingsmuligheder.

Kontakt os

Hvis du ønsker at vide mere om vores behandlingsmuligheder, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med kompetent hjælp og rådgivning.

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os