Tryklåsprotese

Har du problemer med, at din helprotese ikke er stabil nok i munden? Du er ikke den eneste. På grund af undermundens flade struktur kan det være vanskeligt at stabilisere for eksempel en undermundsprotese. Tryklåsprotesen er din støttende hånd, da den gennem et klik-system sikrer, at din protese stabiliseres i munden både nu og om et par timer. På den måde kan tryklåsene ses som helprotesens tandrødder, da de på samme måde som tandrødderne, forhindrer at helprotesen river sig løs under både tale og tygning. Tryklåsprotesen består af to sammensættelige dele, hvilket betegnes som den paternelle og den maternelle del.

Forløb

Har du selv sunde tandrødder, kan disse i nogen tidfælde benyttes som fæstningspunkter. Er det tilfældet, bliver der i den sunde tandrod monteret et kugleleje, som kan klikkes på protesen. Har du ingen sunde tandrødder, implanteres en kunstig tandrod i knoglen, som efter indheling i kæbeknoglen ligeledes kan anvendes som den paternelle del af en tryklåsen.

I undermunden anbefales to fætsningspunkter, som både kan bestå af egne eller kunstigt producerede tandrødder. Efter etablering af tryklåsens to paternelle dele, kan de sættes sammen med tryklåsens øvrige maternelle dele, som monteres i protesen. Tryklåsprotesen implanteres således dels i kæbeknoglen og dels i protesen, så de to elementer kan sættes sammen og skrid forhindres.

Fordele

Tryklåsprotesen er både brugermæssigt og økonomisk et godt alternativ til almindelige tandimplantater. Tryklåsen er et godt og komfortabelt supplement til dig, der har eller skal have lavet en helprotese i særligt undermunden, og vil forhindre skred, ustabilitet og andre gener. Er du i tvivl om, hvordan tryklåsprotesen vil kunne hjælpe dig, så kontakt os på klinikken pr. telefon, pr. mail eller via kontaktformular og lad os rådgive og hjælpe dig til, at du igen bliver tryg og glad for dit tandsæt.

Se billeder

Se billeder

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os