Tænder på 1 time med NobelGuide

Ved anvendelse af moderne teknikker kan vi i dag – i øvrigt som den første klinik i Danmark – tilbyde fastsiddende tænder på 1 time. Ved at CT-scanne kæberne er det muligt at frembringe et 3-dimensionelt billede af kæbeknogle og bløddele. Klinikken råder over egen 3D CT-scanner.

På computeren kan vi så bestemme, hvor tandimplantaterne skal sidde for at sidde i god knogle, og så de ikke beskadiger f.eks. nerver og kæbehule. Ud fra computermodellen er det muligt ved hjælp af CAD/CAM teknik at frembringe dels den færdige bro og dels en styreskinne, så implantaterne kommer til at sidde netop, hvor vi ønsker det.

Selve behandlingstiden med indsættelse af tandimplantaterne og fastgørelse af broen kan herved reduceres til 1 time. Samtidig er indgrebet meget mere skånsomt og efterforløbet derfor næsten uden ubehag.

Hvem kan få behandlingen?

Uanset om du mangler én, flere eller alle tænder, kan du få nye, fastsiddende tænder. Det forudsættes, at der er tilstrækkelig kæbeknogle.

Fordele ved behandlingen

Vor avancerede teknik og grundige planlægning gør implantatbehandlingen let, forudsigelig, hurtig og skånsom.

Behandlingen er baseret på computerstyret “nøglehulskirugi” og derfor yderst skånsom. Dette betyder minimal smerte og hævelse, færre klinikbesøg og færre afbrydelser i dagligdagen. Du kan umiddelbart efter endt operation spise, drikke og smile samt vende tilbage til arbejde og dagligdag, da dine tænder fungerer med det samme.

Hurtig behandling

Behandlingen er særdeles tidsbesparende. Du kan komme tandløs og forlade klinikken 1 time senere med flotte, fastsiddende tænder. Dog kræves naturligvis en forudgående undersøgelse.

Se billeder

Se billeder

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os