Flere tænder mangler

Hvis du mangler flere tænder kan disse erstattes med en fast bro, som er forankret til tandimplantater, det eneste faste alternativ. Traditionelle tandproteser har ikke samme stabilitet eller funktion.

Ved at få erstattet dine mistede tænder med tandimplantater får du en ny, uforlignelig styrke og stabilitet, så du kan spise, hvad du vil. Det vil også bevare dine kæbe- og ansigtstræk.

Fordelene ved en fast bro på implantater:

  • Det eneste faste alternativ i denne situation
  • En stabil, sikker løsning, som gør, at du kan spise, hvad du vil
  • Bevarer dine ansigtstræk og forebygger svind i kæbebenet

Se eksempler på erstatning af flere tænder

Se eksempler på erstatning af flere tænder


Behandlingsforløb

Det følgende behandlingsforløb er et blandt flere muligheder. Vi fremlægger, inden behandlingen begynder, vores forslag til løsning af netop dit problem.

1. Inden behandlingen

11
Der mangler tre tænder bag i munden. Det eneste reelle erstatningsalternativ er isættelse af en fast bro. Broen indeholder alle tænderne i ét stykke, som forankres på tandimplantater.

2. Isættelse af implantatet

31
Først isættes implantaterne. Dette gøres normalt i en enkelt behandling. Der kan samtidig anbringes en midlertidig bro, som gør det muligt for dig at fungere normalt næsten umiddelbart efter, at du har forladt klinikken.

3. Påsætning af ny krone

31-1
Implantaterne skal være integreret med kæbebenet, før den permanente bro påsættes. Dette gøres normalt 1-2 måneder efter implantat isættelsen. Tidsrummet vil variere, afhængigt af de berørte tænder og de æstetiske krav.

4. Slutresultat

41
Den nye porcelænsbro kan klare det samme tryk, som dine stærke, naturlige kindtænder kunne. Du vil få en stabil og sikker løsning, som gør det muligt for dig at spise, hvad du vil.

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os