Hvorfor er et implantat nødvendigt

Implantater er ikke altid nødvendige, men de kan løse en del problemer for patienter, der mangler en eller flere tænder. Knoglerne er ikke stive, døde ting. De tilpasser sig kroppen og er påvirkede af, hvad der foregår i den. Derfor vil kæbebenet trække sig sammen, hvis der mangler en tand. Et implantat kan derfor både give dig dit fulde smil tilbage, og forhindre ændringer i din kæbestruktur.

Fordele ved et implantat

Den helt store fordel ved at få lavet et implantat, i forhold til andre muligheder for at erstatte en tand er, at denne kommer til at ligne enhver anden tand. Den kommer til at føles som alle de andre tænder, og der er meget få forhold, man skal være opmærksom på, når først implantatet er helet. Det er næsten som at få en ny tand, som herefter kan holde i rigtig mange år. Implantatet giver kronen et sted at sidde fast i munden. Skal man have en traditionel bro, hænger man den nye krone på de to tænder der støder op til. Det vil her være nødvendigt at slibe på disse tænder, hvilket er ærgerligt, når man i stedet kan indsætte et implantat og undgå at beskadige de naturlige tænder.

Få taleevnerne tilbage

Hvis du mangler en eller flere tænder, har du sikkert oplevet, at det er vanskeligt at udtale visse ord. Mundhulen bliver brugt til at danne lyde, og alle ændringer i mundhulen vil ændre den måde din tale lyder på. Et implantat kan ordne dette en gang for alle – uden traditionelle proteser. For mange er det et stort ønske at få erstattet deres manglende tænder – et implantat er en rigtig god løsning.

Med et implantat vil du igen kunne komme til at lyde som dig selv, og du vil igen kunne smile uden at være generet af manglende tænder.

Bestil en tid og hør mere

Et implantat er en kompleks operation, som skal udføres af de absolut bedste. Hos Tandlægerne Kold, Herning har vi de rette specialister til at udføre succesfulde implantatbehandlinger.

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os