Enkelt manglende tand

Fordelene ved et implantat med en fuldkeramisk krone:

  • Øjeblikkeligt fungerende tænder
  • Fremragende æstetisk resultat
  • Livsvarig, stabil løsning

Når både tanden og roden er beskadiget, er den bedste permanente erstatning et tandimplantat i kombination med en porcelænskrone. Denne løsning både synes og fungerer præcis som en naturlig tand.

Se eksempler på erstatning af en enkelt manglende tand

Se eksempler på erstatning af en enkelt manglende tand

Behandlingsforløb

Det følgende behandlingsforløb er én blandt flere muligheder. Ved det første besøg finder vi ud af, hvilken metode der er bedst i dit tilfælde.

1. Inden behandlingen

Vi foretager først en undersøgelse og tager evt. et eller flere røntgenbilleder af området for at gøre klar til behandlingen.

2. Isættelse af implantatet

enkelt2enkelt2
Implantatet er isat. På dette tidspunkt isættes en midlertidig tand, så du kan spise og fungere normalt næsten med det samme. Det varer nogle måneder, før implantatet er integreret med kæbebenet, hvor næste trin foretages.

3. Påsætning af ny krone

enkelt3
Det sidste trin er anbringelse af den permanente porcelænskrone. Den nye tand isættes for at blive siddende resten af livet. Der kræves ingen yderligere behandling af tanden.

4. Slutresultat

enkelt4
Du kan forvente, at den nye tand passer og fungerer fuldstændig ligesom en naturlig tand. Fortsæt din sædvanlige tandhygiejne for at holde tanden og tandkødet rundt om den rent og sundt.Du kan forvente, at den nye tand passer og fungerer fuldstændig ligesom en naturlig tand. Fortsæt din sædvanlige tandhygiejne for at holde tanden og tandkødet rundt om den rent og sundt.

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os