Tandblegning

Vil du gerne have hvide og skinnende tænder?

Har du nogensinde ønsket dig et skinnende Hollywood-smil, så er tandblegning måske det, du har gået og ledt efter.

Hver af dine tænder er skabt af forskellige lag. Det indre lag kaldes dentin, og det ydre lag, der beskytter tanden, kaldes emaljen.

Hver gang du kommer noget i munden, vil der uden på emaljen dannes et yderligere lag. Det meste af dette lag kan du selv fjerne derhjemme, dog vil tandlægens rengøring være endnu bedre.

Misfarvning af tænder skyldes bl.a. den påvirkning som tænderne naturligt får gennem optagelse af de farvestoffer, der findes i mad og drikkevarer.
Disse farvestoffer trænger gennem tandemaljens små porer ind til dentinen – tandens indre lag.Du kan ikke umiddelbart selv rengøre dentinen med tandbørste og tandpasta, men du kan naturligvis være opmærksom på, om det, du indtager, indeholder farvestoffer.
At holde tænderne skinnende hvide livet igennem er dog svært.

Et tandblegningsprodukt kan give et hvidere smil. De blegekemikalier, der påføres emaljen, trænger igennem og ind til dentinen, hvor det opløser de pletter, der har sat sig fast.

Når du får udført tandblegning hos os, vil du først få rengjort dine tænder. Eventuelle hulrum bliver udfyldt, og dit tandkød vil blive undersøgt med henblik på at sikre, det er sundt.

Tandlægen vil dog inden evt. tandblegning hjælpe dig med at vurdere, om det er en god eller dårlig ide at blege tænderne, da det af flere grunde ikke altid kan anbefales.

Hvis du vælger at udføre denne behandling med et sæt til hjemmet, bør du være opmærksom på, at det kan føre til kemiske brandmærker, hvis blegningsmidlet kommer i kontakt med tandkødet.

Overvejer du om tandblegning er noget for dig, så ring og aftal en tid hos tandlægen.

Priser Kontakt

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os