Proteser

En protese kan bruges som erstatning for en eller flere tabte tænder. En tandprotese sidder ikke fast i kæben ligesom tandimplantater og broer. En protese skal tages ud af munden og rengøres minimum to gange dagligt. Derfor er tandproteser ikke en fast del af tandsættet ligesom tandimplantater, hvilket selvfølgelig også gør løsningen lidt mere besværlig. En tandprotese kan være en god løsning, hvis man ikke økonomisk har mulighed for et implantat.

Del- eller helproteser

Der er mulighed for enten at få en delprotese eller en helprotese. En delprotese er tilstrækkelig, hvis du kun har tabt én eller få tænder.
Hvis det er flere tænder, der skal erstattes, er det nødvendigt med en helprotese. Det kan være, hvis samtlige tænder i under- eller overkæben mangler. Her kan vi hjælpe med en professionel løsning, så du får det bedste resultat i forhold til midlerne. Hos Tandlægerne Kold har vi en stor erfaring i at lave tandproteser, og vi giver dig en omsorgsfuld og grundig behandling.

I dag vælger de fleste dog at få erstattet manglende tænder med en bro eller et implantat. Disse løsninger er mere holdbare, da erstatningstænderne sidder helt fast i kæben, så det føles som dit eget tandsæt. Du undgår derfor at skulle tage tænderne ud og rense dem. Vi har ligeledes stor viden om og erfaring i at lave løsninger med implantater eller broer, og selvom det er nogle lidt dyrere løsninger, har vi nogle konkurrencedygtige priser for behandlingerne.

Forskellige former for proteser

Tandproteser kan fremstilles i flere forskellige udgaver og former, så de passer bedst muligt til netop dit tandsæt. Der findes en række af forskellige valgmuligheder, når det kommer til proteser. Du kan vælge en:

  • Fleksibel protese
  • Protese med bøjler i akryl
  • Protese med bøjler i støbt stel
  • Protese med implantat
  • Protese med krone
  • Protese med tryklås

Se billeder

Se billeder

Det kan være svært at overskue, hvilken protese, der er den rigtige for dig, og derfor kan det være en god idé at tage en snak med os, så vi mere uddybende kan fortælle om kvaliteterne ved de forskellige proteser.
Du er meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om, hvilken tandprotese, der er den rigtige for dig. Hvis du bestiller en tid hos os for at få lavet en tandprotese, vil vi først grundigt vejlede og rådgive dig om dine muligheder og de forskellige prisklasser for behandlingerne, inden vi sammen finder den helt rigtige løsning for dig.

Kontakt os

Hvis du mangler én eller flere tænder, og du overvejer at få en tandprotese, er du meget velkommen til at kontakte Tandlægerne Kold. Vi fortæller gerne mere om fordelene og ulemperne ved de forskellige løsninger, så du kan træffe det rigtige valg. Ring til os i dag på telefon 97120399, eller send en email til post@tandherning.dk.

Klinikken holder åbent alle hverdage klokken fra 8-17.

Priser Kontakt

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os