Narkose

Hos Tandlægerne Kold tilbyder vi behandlinger under fuld narkose, hvis du skal have lavet en større tandbehandling. Vi mener ikke, det skal være forbundet med smerte eller frygt at gå til tandlæge. Dette har vi altid fokus på i vores arbejde både ved små, simple behandlinger og store, komplicerede indgreb.
Hos Tandlægerne Kold har vi en lang og god erfaring med narkosebehandlinger, og vi udfører alle vores behandlinger inden for de mest trygge og professionelle rammer. Så hvis du lider af tandlægeskræk og frygter for en behandling, eller du har et lille barn, som skal igennem en større tandbehandling, kan narkose måske være den rigtige løsning.

Hvornår kan du få narkose?

Vi giver narkose under behandlinger, hvor der er behov. Dette kan være til både børn og voksne, som skal have foretaget en større rekonstruktion i tandsættet. Vi kan også tilbyde narkose til kunder, som lider af tandskræk, og som vil være meget anspændte og utilpasse ved behandlingen. Hvis man har et fysisk eller psykisk handicap, der kan gøre tandbehandlingen vanskelig, kan vi også tilbyde narkose under behandlingen.

Hvordan foregår narkose?

Hvis du skal have udført en tandbehandling under narkose, vil en overlæge i anæstesi stå for at lægge dig i narkose, så det sker under helt trygge og professionelle forhold. Her vil en narkosesygeplejerske også være til stede og assistere.
Hos Tandlægerne Kold har vi den samme teknologi og det samme narkoseudstyr som på hospitalerne, og du vil konstant være under overvågning under narkosen på samme måde som på et hospital.

Herefter vil en erfaren og professionel tandlæge så udføre behandlingen så grundigt og skånsomt som muligt. Så snart behandlingen er slut, vil du med det samme blive taget ud af narkosen, så du kun er i narkose i et så kort tidsrum som muligt. Her vil du langsomt få lov at vågne op og komme til dig selv.

Kontakt os

Hvis du skal have lavet en større tandbehandling, eller du lider af tandlægeskræk og frygter en behandling, er du altid velkommen til at kontakte os for mere information om vores behandlinger med narkose. Vi fortæller gerne mere om, hvordan det foregår, så du kan føle dig helt tryg. Vi kan også dele vores erfaringer med narkosebehandlinger af børn eller handicappede.

Du er velkommen til at ringe til os for en snak eller for spørgsmål. Du kan ringe til os på telefon 97120399 eller sende os en email på post@tandherning.dk. Vi holder åbent alle hverdage klokken 8-17.

Priser Kontakt

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os