Kroner og broer

Kroner og broer kan bruges til at erstatte en eller flere manglende tænder. Hvis en tand er meget skadet, eller hvis den er flækket som følge af en rodbehandling, findes der i dag flere muligheder for at genopbygge tandens funktion og udseende. En krone er en kunstig tand i porcelæn eller metalkeramik, der sættes ned over eller udenpå den eksisterende tand. Dette forstærker tanden og giver et udseende, som ligner resten af dine tænder. Vi vælger typisk denne behandling hos patienter, hvis tand er så nedbrudt, at det ikke vil være forsvarligt at lave en plastfyldning.

Se billeder af kronebehandling her
Flere fordele

Fordelen ved en behandling med krone er, at vi kan lave en tand, der har samme farve som resten af dine tænder. Her er det ofte ikke muligt at blege en angrebet tand, så den får samme farve som resten af dine tænder.
En krone er også fordelagtig, da den forstærker og beskytter den naturlige tand. Det man som patient skal være opmærksom på er, at den naturlige tand skal slibes ned for at gøre plads til kronen. Af den grund udfører vi kun kronebehandlinger på tænder, der er svækkede, og således ikke af æstetiske årsager.

Broer

Vi foretager behandlinger med broer, hvis du mangler en eller flere tænder. Når vi hjælper en patient med at få en bro, bliver den sat fast til nabotænderne, der støder op til den manglende tand, således at den sidder godt fast. Vi starter behandlingen med at lave en krone til nabotænderne. Derfor sliber vi også de to tilstødende tænder, når vi laver behandlinger med bro. Da vi altid forsøger at beholde de naturlige tænder, starter vi med undersøge, om et implantat er en bedre løsning, da den ikke involverer andre tænder.
En bro er en god løsning, hvis det viser sig, at de tilstødende tænder er beskadigede, og derfor vil styrkes af at få påsat en krone, eller hvis et implantat ikke er egnet eller en mulighed for den enkelte patient.

Se billeder af brobehandling her

Erfaring giver bedre behandlinger

Hos Tandlægerne Kold har vi stor erfaring med at lave kroner, broer og andre behandlinger som erstatter en eller flere manglende tænder. Hos os får du derfor en hurtig, tandvenlig og smertefri behandling.

Priser Kontakt

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os