Kosmetisk tandbehandling

Flotte, lige, hvide tænder er et tegn på skønhed og sundhed for mange mennesker. Ikke desto mindre er det langt fra de fleste, der rent faktisk har perfekte tænder. Det gælder også for de mennesker, der tilsyneladende er født med en perfekte perlerække af tænder. De fleste skuespillere og modeller har nemlig på et tidspunkt fået kosmetisk tandpleje. Kosmetiske tandbehandlinger har ændret sig meget de sidste par år og med ny teknologi, og vores særlige ekspertise i operationer og kirurgi, er der god mulighed for, at du kan få et smukt tandsæt hos os. For nogle handler det om blegning og let nedfiling af eventuelle spidse tænder, for andre kræver det en større tandregulering, og måske indsættelse af kroner eller implantater. Vi har stor erfaring med det hele, så du kan roligt komme til os og få kosmetisk tandpleje. Vi kan sagtens forstå behovet for flotte tænder, og vi har masser af erfaring med at give folk lige det tandsæt, de drømmer om.

Blegning

Misfarvning af tænder, opstår ofte som følge af dårlig kost eller rygning. Dette giver aflejringer af farvestoffer i tændernes overflade, og gør dem langsomt mørkere. Ved blegning kan tænderne gøres lysere og fremstå mere hvide. Vi kan også blege tænder, der er blevet mørkere som følge af eksempelvis en rodbehandling.

Tandregulering

Mindre tandreguleringer foretages af tandlæge Louise Mejlhede Kold, som har en supplerende kursusuddannelse i tandregulering. Større tandreguleringer bliver foretaget ved specialtandlæge i ortodonti, Ane Juul.

Rekonstruktion

Hvis du mangler en eller flere tænder, har store fyldninger eller hvis dine tænder er nedbrudte, er det muligt at påsætte kroner eller indsætte implantater.
Herunder kan du se eksempler på rekonstruerede tandsæt, blegninger og lignende.
I dag har vi mange muligheder for at ordne dine tænder. Hvis du vil vide, hvad vi kan gøre specifikt for dig, kan du kontakte os her på siden, så kan vi kigge på dine tænder og fortælle dig, hvad det ville kræve at give dig et perfekt smil.

Se billeder
Priser Kontakt

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os