Akut behov for tandlægehjælp

Tandproblemer kommer sjældent belejligt. Uanset om du pludselig får tandpine, er udsat for tandskader, eller kommer ud for andre akutte tandproblemer, har vi altid interesse i at få styr på din tandsituation. I forbindelse med smerter i tænderne er det utroligt vigtigt at få behandlet problemet så hurtigt som muligt – således undgår vi, at problemerne udvikler sig og bliver værre end højst nødvendigt.

Åbningstider

Klinikken har åbent alle hverdage 8.00-17.00.

Inden for almindelig åbningstid kan du kontakte klinikken på telefon 97 12 03 99.
Hvis du skulle få brug for akut tandlægehjælp i weekenden eller på helligdage, skal du tage kontakt til Tandlægevagten.

Tandlægevagten kan kontaktes på telefon 40 51 51 62.

Har du knækket en tand?

Er du i den uheldige situation, at du har slået en flig af en tand, bør du først og fremmest forsøge at finde fligen, der er slået af. Der bør – naturligvis – ringes til tandlægen hurtigst muligt. Tandstumpen medbringes til tandlægen i vand, og tandlægen vil så vidt muligt forsøge at lime tandstumpen på tanden igen. Hvis dette ikke lykkes, eller hvis du ikke har kunnet medbringe fligen, er tandlægen nødsaget til at bygge det manglende tandstykke op i plast.

Har du slået en tand ud?

Er du i den situation, at en hel tand er blevet slået ud, skal du hurtigst muligt placere tanden i munden eller i vand. Således undgår du, at den tørrer ud, og du øger du chancen for, at tanden kan genplaceres og vokse fast i kæben igen. Det er naturligvis vigtigt at kontakte tandlægen hurtigst muligt. Er det inden for normal åbningstid, så kontakt egen tandlæge, og hvis ikke – så kontakt den akutte tandlægehjælp – Tandlægevagten.
 

Kontakt

Tandlægerne Kold
Bryggergade 10
7400 Herning

Tel: 97 12 03 99
Mail: post@tandherning.dk
Man - Fre › 8:00 – 17.00

Vi støtter

Find os her

Tandlægerne Kold - Bryggergade 10 - 7400 Herning - Telefon: 97 12 03 99
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Vil du i kontakt med os?

Så ring 9712 0399 eller udfyld nedenstående...

Find os